Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda dikiş izi görmek

Rüyada vücudunda dikiş izi görmek

Rüyada vücudunda dikiş izi görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda dikiş izi gördüyseniz:

  • Sizin için çok fazla anlamı olmayan konuları müzakereye açmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada vücutta dikiş izi görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda dikiş izi görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikiş izi görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında dikiş izi görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, kariyer planının altüst olacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ameliyat dikiş izi görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda iz görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta yara izi görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments