Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikiş izi görmek

Rüyada dikiş izi görmek

Rüyada dikiş izi görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına işarettir.

Rüyada dikiş izi gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor olayları gözünüzde büyütmeniz size rahatsızlık verebilir.

Rüyada dikiş izi görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada vücudunda dikiş izi görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta dikiş izi görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, çevre değiştireceğine inanılır.

Rüyada sırtında dikiş izi görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada ameliyat dikiş izi görmek ona göre davranacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada köpek ayak izi görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnak izi görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments