Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında dikiş izi görmek

Rüyada sırtında dikiş izi görmek

Rüyada sırtında dikiş izi görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, işlerin devam edeceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, işlerin iyiye gideceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında dikiş izi gördüyseniz:

  • Ya da tebrik gerektiren durumlar oluşabilir.

Rüyada sırtında dikiş izi görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, çok kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ameliyat dikiş izi görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işarettir.

Rüyada vücudunda dikiş izi görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada dikiş izi görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, işlerin büyüyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, yüksek bir makamı olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücutta dikiş izi görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında yara izi görmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında iz görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments