Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde çizgi görmek

Rüyada yüzünde çizgi görmek

Rüyada yüzünde çizgi görmek görgülü ve kültürlü olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, parasının ve makamının artacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde çizgi gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmanız da olasıdır.

Rüyada yüzünde çizgi görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde çizgiler görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, helal lokma yiyeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yol çizgisi görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada çizgi film görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine delalettir.

Rüyada çift çizgi görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, rızkın genişlemesine delalettir.

Rüyada çizgili pijama görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çizgiler görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbek çizgisi görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments