Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yol çizgisi görmek

Rüyada yol çizgisi görmek

Rüyada yol çizgisi görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye rivayet eder.

Rüyada yol çizgisi gördüyseniz:

  • Aşırı canlılığınız yüzünden yerinde duramaz yapıda olmanız olasıdır.

Rüyada yol çizgisi görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada beyaz çizgili yol görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada çizgi film görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çizgi film karakteri görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düz çizgi çizmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı çizgili gömlek görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, bunun için sabırsızlanacağına, dünya malı edineceğine delalettir.

Rüyada çizgili pantolon görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek çizgisi görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, ekmeğinin artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments