Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizgili pijama görmek

Rüyada çizgili pijama görmek

Rüyada çizgili pijama görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, ticarette başarılı olacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çizgili pijama gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise problemler yaşanabilir.

Rüyada çizgili pijama görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el çizgisi görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına delalettir.

Rüyada siyah beyaz çizgili yılan görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çizgi çizmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, ekmeğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada kader çizgisi görmek girdiği işleri kaybedeceğine, halsizleşeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine inanılır.

Rüyada çizgili yılan görmek ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine inanılır.

Rüyada sarı çizgi görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada düz çizgi görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments