Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizgi film görmek

Rüyada çizgi film görmek

Rüyada çizgi film görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada çizgi film gördüyseniz:

  • Öğrenmeniz gereken şeylere ulaşmak için gereken görüşmeyi yapmaktan veya telefonu etmekten çekinmemeniz gerekiyor.

Rüyada çizgi film karakteri görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada çizgi film görmek gün yüzü görmeyeceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada çizgi film karakterleri görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çizgi film kahramanı görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı çizgili yılan görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çizgili elbise giymek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı çizgili gömlek görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada çizgili pijama görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments