Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde çizgiler görmek

Rüyada yüzünde çizgiler görmek

Rüyada yüzünde çizgiler görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine işarettir.

Rüyada yüzünde çizgiler gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çaba harcadığınız desteği kaybetmemelisiniz.

Rüyada yüzünde çizgi görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada yüzünde çizgiler görmek istediği herşeye kavuşacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kendine çeki düzen vereceğine işarettir.

Rüyada çizgili elbise giymek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada çizgi film karakteri görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada çizgili defter görmek güzel günlerinin geride kalacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada çizgili kazak görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine işaret eder.

Rüyada çizgili çorap görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada mavi çizgi görmek hayırlı işe, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments