Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift çizgi görmek

Rüyada çift çizgi görmek

Rüyada çift çizgi görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, şansın açılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada çift çizgi gördüyseniz:

  • İstediğinizi almanıza yardım edecekse, karşınızdaki kişileri ilgili konularda memnun etmeniz gerekebilir.

Rüyada gebelik testinde çift çizgi görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada çift çizgi görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, hasret içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde çizgiler görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çizgili yol görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde çizgi görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çizgi görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada düz çizgi çizmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Rüyada çizgiler görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments