Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un satın aldığını görmek

Rüyada un satın aldığını görmek

Rüyada un satın aldığını görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet eder.

Rüyada un satın aldığını gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikleri yapabilmek veya alınması gereken kararları alabilmek için, daha fazla soru sormanız veya daha fazla bilgi toplamanız gerekiyor olabilir.

Rüyada un satın aldığını görmek artık kötü günler yaşamayacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, dış ticarete atılacağına rivayet eder.

Rüyada un satın almak kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada küpe satın aldığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işarettir.

Rüyada toka satın aldığını görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Rüyada incir satın aldığını görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işarettir.

Rüyada tatlı satın aldığını görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada şeker satın aldığını görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, kötü yönde hareket edeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalet eder.

Rüyada altın satın aldığını görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments