Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağır hasta birini görmek

Rüyada ağır hasta birini görmek

Rüyada ağır hasta birini görmek ilerleyemeyeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına delalettir.

Rüyada ağır hasta birini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya bazı konular hakkındaki fikirlerinizi açıklama konusunda kararlı olabilirsiniz.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kıtlığın meydana geleceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine inanılır.

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine inanılır.

Rüyada kendini ağır hasta görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, kariyerinde atılım yapacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağır hasta birini görmek elini haramdan uzak tutacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada annesini ağır hasta görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağır hasta olduğunu görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağır hastalandığını görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments