Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini ağır hasta görmek

Rüyada annesini ağır hasta görmek

Rüyada annesini ağır hasta görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, darlığa düşeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, haklılığının anlaşılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada annesini ağır hasta gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada annesini ağır hasta görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kafasını toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, ne yöne gideceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada ağır hasta birini görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, üzüntülerin daha da artacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağır hasta olduğunu görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işaret eder.

Rüyada ağır hastalandığını görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalettir.

Rüyada kendini ağır hasta görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulur.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek karlı işler yapacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sorunların tek kalemde silineceğine inanılır.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, her şeyin sarpa saracağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments