Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağır vasıta görmek

Rüyada ağır vasıta görmek

Rüyada ağır vasıta görmek zarara uğrayacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, geçim derdi çekeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağır vasıta gördüyseniz:

  • Profesyonel hayatınızı, maddi durumunuzu veya özel ilişkinizi ilgilendiren ani bir karışıklık ortaya çıkarsa kusursuz mantık yürütmeniz lazım gelecek.

Rüyada ağır vasıta görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada vasıta beklemek kazancının günden güne düşeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına tabir olunur.

Rüyada vasıta görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, tecrübe sahibi olacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine inanılır.

Rüyada vasıta kaçırmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada vasıtaya binmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ağır çanta görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına işarettir.

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağır bebek taşımak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments