Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü siyah bebek görmek

Rüyada yüzü siyah bebek görmek

Rüyada yüzü siyah bebek görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, işinin başına geçeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü siyah bebek gördüyseniz:

  • Hepsi de, sadece enerji kaybına neden oluyor.

Rüyada yüzü siyah bebek görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada siyah yüzlü adam görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah kıl görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, darlık içine düşeceğine yorulur.

Rüyada siyah yüzlü insan görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünü siyah görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, ortaklı işlere girileceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine işarettir.

Rüyada kendi yüzünü siyah görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yalnız kalınacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada yüzünün yarısını siyah görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının yüzünü siyah görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments