Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yüzünü siyah görmek

Rüyada arkadaşının yüzünü siyah görmek

Rüyada arkadaşının yüzünü siyah görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna delalet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünü siyah gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanması gereken konularda anlaşma şartları kafanıza yatmadıysa vazgeçebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının yüzünü siyah görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü siyah bebek görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah bir yüz görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzü siyah görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah nokta görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalettir.

Rüyada kendi yüzünü siyah görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada başkasının yüzünü siyah görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments