Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün yarısını siyah görmek

Rüyada yüzünün yarısını siyah görmek

Rüyada yüzünün yarısını siyah görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, hileye, fesada bulaşacağına işarettir.

Rüyada yüzünün yarısını siyah gördüyseniz:

  • Birilerine yardım ederken tanışabileceğiniz veya karşılaşabileceğiniz bir kişiyle muhtemel bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki söz konusu olabilir.

Rüyada yüzünün yarısını siyah görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün yarıldığını görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına tabir olunur.

Rüyada yüzün yarısını görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan yüzü siyah görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde siyah kıl çıktığını görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde siyah nokta görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yüzündeki siyah noktaları sıkmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments