Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yüzlü adam görmek

Rüyada siyah yüzlü adam görmek

Rüyada siyah yüzlü adam görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yüzlü adam gördüyseniz:

  • Artan yolculuklar, yapılan seyahat planları veya arkadaşlara yapılacak ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah yüzlü adam görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine alamet eder.

Rüyada adam yüzü görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek işlerinin azalacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada derisi yüzülmüş adam görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, evi yoksa ev alacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde yüzen adam görmek şen kahkahalar atacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, işlerinin tutacağına yorulur.

Rüyada yüzen adam görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü olmayan adam görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü yanık adam görmek gidilecek yönün belirleneceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments