Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yüzlü insan görmek

Rüyada siyah yüzlü insan görmek

Rüyada siyah yüzlü insan görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, kime gideceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yüzlü insan gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle işbirliğine gitmek, mali alanda kazanç sağlamana neden olabilir.

Rüyada insan yüzü siyah görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine işarettir.

Rüyada siyah yüzlü insan görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, alım zorluğu yaşamayacağına inanılır.

Rüyada bir insanın yüzünü siyah görmek üzüntülerin biteceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret eder.

Rüyada yüzü siyah insan görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada güler yüzlü insanlar görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada gölde yüzen insan görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada derede yüzen insan görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments