Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzünü siyah görmek

Rüyada başkasının yüzünü siyah görmek

Rüyada başkasının yüzünü siyah görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünü siyah gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararları veya yaptığınız bir seçimi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada yüzüne siyah boya görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek çok yorulacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü siyah görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine delalettir.

Rüyada yüzü siyah insan görmek gözyaşının kuruyacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, güzel fırsatların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının yüzünü siyah görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah bir yüz görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yüzlü kadın görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments