Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün lekeli olduğunu görmek

Rüyada yüzünün lekeli olduğunu görmek

Rüyada yüzünün lekeli olduğunu görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün lekeli olduğunu gördüyseniz:

  • Ufak bir çabayla bazı kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü lekeli görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, hastalıkların iyileşeceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde kahverengi leke görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde lekeler görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde kırmızı lekeler görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments