Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kararmış gümüş görmek

Rüyada kararmış gümüş görmek

Rüyada kararmış gümüş görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına tabir olunur.

Rüyada kararmış gümüş gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri gruplandırmanız veya klasifiye etmeniz gerekiyor.

Rüyada kararmış gümüş yüzük görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, adının ülke dışında yayılacağına, her şeyin ters gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kararmış gümüş görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada kararmış gümüş kolye görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada boşanma kararı vermek istediklerini elde etmeyi başaracağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrılma kararı almak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada kararsız kaldığını görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, dişe diş savaşacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlilik kararı almak geçim sıkıntısına düşüleceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments