Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzünü kara görmek

Rüyada başkasının yüzünü kara görmek

Rüyada başkasının yüzünü kara görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine işarettir.

Rüyada başkasının yüzünü kara gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan birisinin borç isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eli yüzü kara görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, rahatlığa erileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü kara görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yüzünü kara görmek genç kimselere eğitim vereceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yüzünü kara görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada bir insanın yüzünü kara görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kara yüzlü kadın görmek mal ve mülk sahibi olmaya, gelişiminin hız kazanacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanın yüzünü kara görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün yüzünü kara görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ana baba dualarının alınacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments