Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze kara görmek

Rüyada yüze kara görmek

Rüyada yüze kara görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yüze kara gördüyseniz:

  • Yaratıcı projelere dahil olabilir veya mevcut projeleri renklendirebilirsiniz.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü kara görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yüze kara görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, gelirinin sürekli olacağına delalettir.

Rüyada insanın yüzünü kara görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına işarettir.

Rüyada yüzü kara insan görmek rızkın genişleyeceğine, pişmanlığa, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne kara görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yüzünü kara görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada bir insanın yüzünü kara görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına inanılır.

Rüyada başkasının yüzünü kara görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments