Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı erkek görmek

Rüyada kapalı erkek görmek

Rüyada kapalı erkek görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada kapalı erkek gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza veya partnerinize karşı aşırı sahiplenici tavırlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada başı kapalı erkek görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü kapalı erkek görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada kapalı erkek görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, yaşamdan istediklerini alacağına işarettir.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek hatalarını fark edeceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapalı otopark görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, huzura erileceğine yorulur.

Rüyada kuranı kapalı görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Rüyada her tarafın karla kapalı olduğunu görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı beyaz zarf görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments