Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzen timsah görmek

Rüyada yüzen timsah görmek

Rüyada yüzen timsah görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, isabetli adımlar atılacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzen timsah gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler size bazı konularda yardımcı olabilir.

Rüyada yüzen timsah görmek vaaz ve nasihate, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına delalet eder.

Rüyada timsahı yüzerken görmek işlerinin kötüleşeceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada suda yüzen timsah görmek borcunun da hafifleyeceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada insan yüzlü timsah görmek yüksek mevkilere getirileceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek maddi durumun düzeltileceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzerken timsah görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahın uçtuğunu görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments