Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzerken boğulmak

Rüyada yüzerken boğulmak

Rüyada yüzerken boğulmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, malının ve aşının da çoğalacağına delalettir.

Rüyada yüzerken boğulmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde dikkatli olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada yüzerken boğulmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada denizde yüzerken boğulmak bazı kayıplar olabileceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık boku görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, sağlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada başkası tarafından boğulmak küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde biri tarafından boğulmak sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, onlara hocalık edeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, saygın biri olacağına işarettir.

Rüyada denizde boğulan bebek görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments