Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yüzerken boğulmak

Rüyada denizde yüzerken boğulmak

Rüyada denizde yüzerken boğulmak doyasıya hasret gidereceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, çok zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde yüzerken boğulmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet eddilebilirsiniz.

Rüyada denizde yüzerken boğulmak bereketin geleceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada yüzerken boğulmak canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde boğulmak hedeflerini gerçekleştireceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin denizde boğulduğunu görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kazancın gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada berrak denizde boğulmak gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz boğulmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak gelirinin daimi olacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşlarının denizde boğulduğunu görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments