Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Hayatın gerektirdiği yönlendirmeler, sizi bazı gelişmeleri organize etmeye veya belli değişiklikler yapmaya itebilir.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, patron koltuğunda oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Rüyada otobandan karşıdan karşıya geçmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yokluk çekmeyeceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulur.

Rüyada karşıdan karşıya atlamak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına inanılır.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada dereden karşıya geçmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments