Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük gemiye binmek

Rüyada küçük gemiye binmek

Rüyada küçük gemiye binmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine delalet eder.

Rüyada küçük gemiye binmek gördüyseniz:

  • Sizi dolduruşa getirmek isteyebilirler.

Rüyada küçük gemiye binmek ünleneceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına delalet eder.

Rüyada küçük gemi görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, ortak edineceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri gemiye binmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına yorulur.

Rüyada nuhun gemisine binmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük gemiye binmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan gemiye binmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gemiye binmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yolcu gemisine binmek çok zor dönemlerden geçeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments