Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde gemiye binmek

Rüyada denizde gemiye binmek

Rüyada denizde gemiye binmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada denizde gemiye binmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin vereceği tepkilerden eminseniz, bir kez daha düşünmelisiniz.

Rüyada deniz üzerinde gemiye binmek gelirinin çoğalacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde gemiye binmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiye binmek deniz görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, bereketli bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde yüzmek ve gemiye binmek gıybet edeceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde gemiye binmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük gemiye binmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan gemiye binmek işlerinizin bozulacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments