Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahın uçtuğunu görmek

Rüyada timsahın uçtuğunu görmek

Rüyada timsahın uçtuğunu görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına alamet eder.

Rüyada timsahın uçtuğunu gördüyseniz:

  • Ucu açık kalmış konuları tamamlamak için daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada uçan timsah görmek borçlarının kalmayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada timsahın uçtuğunu görmek mutlu günler göreceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına delalettir.

Rüyada aslan ve timsah görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada timsahı öldürmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, günah işlemekten korunacağına rivayet eder.

Rüyada timsahı evde görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada timsahla konuşmak istediği noktalara geleceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, küskünlüklerin oluşacağına inanılır.

Rüyada timsahla oynamak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, işlerin toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir timsah görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments