Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze pudra görmek

Rüyada yüze pudra görmek

Rüyada yüze pudra görmek yol alacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze pudra gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Rüyada yüzüne pudra görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, masa başı bir işe girileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze pudra sürmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, yaşadığı stresin biteceğine tabir olunur.

Rüyada yüze pudra görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne pudra sürmek ancak yılmayacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, yeni yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada beyaz pudra sürmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada pudra şekeri görmek sonunda mutlu olacağına, art niyetli kişilere uyacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada bebe pudrası görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments