Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pudra şekeri görmek

Rüyada pudra şekeri görmek

Rüyada pudra şekeri görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada pudra şekeri gördüyseniz:

  • Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz.

Rüyada pudra şekeri görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına delalet eder.

Rüyada bebe pudrası görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada bebek pudrası görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pudra görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işarettir.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz pudra sürmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, rahat bir hayat süreceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz pudra görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sevinç ve mutluluğa alamet etmektedir.

Rüyada yüze pudra görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments