Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze pudra sürmek

Rüyada yüze pudra sürmek

Rüyada yüze pudra sürmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüze pudra sürmek gördüyseniz:

  • Dalgınlıklar, kararsızlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada yüze pudra sürmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne pudra sürmek isteklerinin gerçekleşeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz pudra sürmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne pudra görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada yüze pudra görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına yorulur.

Rüyada bebe pudrası görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pudra rengi elbise giymek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments