Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz pudra sürmek

Rüyada beyaz pudra sürmek

Rüyada beyaz pudra sürmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine işarettir.

Rüyada beyaz pudra sürmek gördüyseniz:

  • Planlarda bazı düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada beyaz pudra sürmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, güzel davetler alacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne pudra sürmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada yüze pudra sürmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, onlara hocalık edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz pudra görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada bebek pudrası görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada pudra şekeri görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına işarettir.

Rüyada pudra pembesi görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, iyileşeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments