Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne pudra görmek

Rüyada yüzüne pudra görmek

Rüyada yüzüne pudra görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, dertlerine derman bulacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çıkmaza düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Rüyada yüzüne pudra sürmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Rüyada yüze pudra görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına rivayet eder.

Rüyada yüze pudra sürmek ömrün uzun olmasına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebe pudrası görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada pudra pembesi görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine inanılır.

Rüyada pudra pembe görmek rızık eksikliği yaşayacağına, işbirliği içinde olacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments