Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze kahve sürmek

Rüyada yüze kahve sürmek

Rüyada yüze kahve sürmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze kahve sürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygusal başlıklı konuları ya da maddi durumunuzu ilgilendiren konularda her şey lehinize çalışmaya başlıyor.

Rüyada yüze kahve sürmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, elinin darlık içinde kalacağına inanılır.

Rüyada yüze zeytinyağı sürmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne toprak sürmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüze yağ sürmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada yüze yoğurt sürmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, mutlulukların yarım kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze maske sürmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine inanılır.

Rüyada yüzüne bal sürmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments