Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde bıçak yarası görmek

Rüyada yüzde bıçak yarası görmek

Rüyada yüzde bıçak yarası görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sağlığının bozulmayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına inanılır.

Rüyada yüzde bıçak yarası gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini dikte eden kişiler sorun yaratabilir.

Rüyada yüzde bıçak yarası görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde yara izi görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada elde yüzde yara görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada yüzde yara görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına delalet eder.

Rüyada yüzde yara çıkmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzde yaralar görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzde tırnak yarası görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, daha isabetli kararlar alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments