Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde iz görmek

Rüyada yüzde iz görmek

Rüyada yüzde iz görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzde iz gördüyseniz:

  • Gelir durumunuz sizi endişelendirebilir.

Rüyada yüzde iz görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına inanılır.

Rüyada yüzde izler görmek ele güne muhtaç olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işarettir.

Rüyada yüzde tırnak izi görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzde yara izi görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzden kıl çekmek ticarete atılacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde tüy çıktığını görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine tabir olunur.

Rüyada yüzdeki tüyleri almak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzde tüy görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments