Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde izler görmek

Rüyada yüzde izler görmek

Rüyada yüzde izler görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, neredeyse kahrolacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada yüzde izler gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararlarla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Rüyada yüzde tırnak izi görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzde yara izi görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine delalet eder.

Rüyada yüzde iz görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine işaret eder.

Rüyada yüzde izler görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada yüzde faça görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzde yaralar görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzde beyaz leke görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada elde yüzde yara görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments