Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde dikiş görmek

Rüyada yüzde dikiş görmek

Rüyada yüzde dikiş görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, hem eğleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzde dikiş gördüyseniz:

  • Kararı daha ileriye bırakmalısınız.

Rüyada yüzde dikiş görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde dövme görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, hayatının afiyette geçeceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada yüzde damar görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzden kıl almak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, rızkın gittikçe azalacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına yorulur.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde güneş lekesi görmek zayıflayacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde iz görmek büyük sorunlar yaşayacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde döküntü görmek bolluk ve bereketin artacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments