Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzden kıl almak

Rüyada yüzden kıl almak

Rüyada yüzden kıl almak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına inanılır.

Rüyada yüzden kıl almak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru şekilde kullandığınız, doğru tavırlar sergilediğinizi veya karlı işler yaptığınızı düşünüyor, emin olamıyor olabilirsiniz.

Rüyada yüzde kıl çıktığını görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, karanlığın biteceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzden kıl çekmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, fenalıkta bulunmaya, çok bereketli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzden kıl yolmak hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzde kıllar görmek ortaklarla aranın bozulacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde siyah kıl görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına delalettir.

Rüyada yüzde kıllanma görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yüzdeki kılları almak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzde kıl görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments