Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde damar görmek

Rüyada yüzde damar görmek

Rüyada yüzde damar görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, yaşamının uzun olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde damar gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlamakta zorlanmayacaksınız.

Rüyada yüzde damar görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada göğsünde damar görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kılcal damar görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada damardan iğne yaptırmak sevdiğini söyleyeceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı rivayet etmektedir.

Rüyada bacağında damar görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada şah damarını görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, büyük bir servete kavuşacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına tabir olunur.

Rüyada kan ve damar görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, ele geçen kazancın artacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak damarları görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments