Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde dövme görmek

Rüyada yüzde dövme görmek

Rüyada yüzde dövme görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, çalışmaları kötüleyeceğine delalettir.

Rüyada yüzde dövme gördüyseniz:

  • Değişiklikler sizi endişelendirmesin.

Rüyada yüzde dövme görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde çizik görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde yara görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde kahverengi lekeler görmek yeni iş kapılarının açılacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına yorulur.

Rüyada yüzde benekler görmek ün ve itibar sahibi olacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüzde kızarıklık görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada yüzde izler görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, ana baba sözü dinlemeye işaret etmektedir.

Rüyada yüzden irin çıkarmak sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments