Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz surat görmek

Rüyada yüz surat görmek

Rüyada yüz surat görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüz surat gördüyseniz:

  • Kazanacağınız tecrübeler yaşam tarzınızda değişiklik yapmanıza yardım edecek fikirler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada yüz surat görmek hak yolundan uzaklaşacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Rüyada insan suratı görmek başarılarının çoğalacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine tabir olunur.

Rüyada suratı asık olmak asık yüzlerin güleceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına rivayet eder.

Rüyada suratın değiştiğini görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada köpek suratlı insan görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına delalettir.

Rüyada suratı asık birini görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada suratının kesildiğini görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, inancının eksileceğine işarettir.

Rüyada surata tükürmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments