Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan suratı görmek

Rüyada insan suratı görmek

Rüyada insan suratı görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, mesleğinde atılım yapacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet eder.

Rüyada insan suratı gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeli, sinirlerinize hakim olmalı ya da asla hayalci olmamalısınız.

Rüyada insan suratı görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada iki suratlı insan görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan suratlı balık görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, dualarının gerçekleşeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada insan suratlı köpek görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan suratlı kedi görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, başarılarının kalıcı olacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada asık suratlı insan görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, daha rahat bir nefes alacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada suratsız insan görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Rüyada insan suratlı yılan görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments