Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz örtüsü görmek

Rüyada yüz örtüsü görmek

Rüyada yüz örtüsü görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz örtüsü gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız, ani veya hızlı tepkileriniz sizi tuhaf duruma düşürebilir.

Rüyada yüz örtüsü görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek yüz örtüsü görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine işarettir.

Rüyada yüze beyaz örtü görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü örtülü kadın görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, zafer elde edileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına alamet eder.

Rüyada başının örtülü olduğunu görmek işinde verimsiz olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil masa örtü görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, işlerin canlanacağına alamet eder.

Rüyada masa örtüsü satın almak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, işlerinin yolunda gideceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına yorulur.

Rüyada yırtık masa örtüsü görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments