Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü örtülü kadın görmek

Rüyada yüzü örtülü kadın görmek

Rüyada yüzü örtülü kadın görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü örtülü kadın gördüyseniz:

  • Kullandığınız yöntemlerin veya işleri halletme biçiminizin diğerlerininkiyle uymaması sorun yaratabilir.

Rüyada yüzü örtülü kadın görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bebek yüz örtüsü görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada yüze beyaz örtü görmek işe gösterilen ilginin artacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada yüz örtüsü görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına işarettir.

Rüyada örtülü kadınlar görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, dinini yaşayacağına delalet eder.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek hayatın temposunun yükseleceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada beyaz örtülü kadınlar görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada siyah yüzlü kadın görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments