Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa örtüsü satın almak

Rüyada masa örtüsü satın almak

Rüyada masa örtüsü satın almak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kazancınızın artacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü satın almak gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil herşeyde savurgan olabilirsiniz.

Rüyada masa örtüsü satın almak geçiminin kolaylaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada masaya beyaz örtü görmek itibarın sarsılacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına inanılır.

Rüyada masa örtüsü işlemek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil masa örtü görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada siyah masa örtüsü görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, rahat yüzü göreceğine yorulur.

Rüyada mavi masa örtüsü görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet eder.

Rüyada yeni masa örtüsü görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments