Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başının örtülü olduğunu görmek

Rüyada başının örtülü olduğunu görmek

Rüyada başının örtülü olduğunu görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ayrılanların birleşeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada başının örtülü olduğunu gördüyseniz:

  • Belli kişilerin veya grupların ilgisini çekmek istiyorsanız kendinizi göstermenizde fayda var.

Rüyada başına siyah örtü örtmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada başının örtüldüğünü görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada başında örtü görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalettir.

Rüyada başının örtülü olduğunu görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada başında siyah örtü görmek bazı radikal kararlar alınacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına örtü örtmek ticaretinin büyüyeceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments